Glasbillede med huse i grå farver og flag

Billedet viser tre huse i mørke og lyse nuancer. Foran det ene vokser smukke og farverige blomster i et hvidt stakit, og bag et andet hus vajer det rød-hvide dannebrog i vinden.

Rikke Papes værker er kunst, og der bliver lagt tid, omhu og ømme i hvert eneste billede. Læg mærke til mange små, fine detaljer i husenes farvenuancer og blomsterne.

Billedet kan virke en smule mørkt ved første øjekast, men den strålende ramme er med til at fremhæve motivet, og vent til du ser billedet hængt op: Når lyset får lov til at spille i glassets mange nuancer, vil du se, hvordan billedet kommer til live og fremstår, som var du der selv.

Billedet skifter karakter, efter hvordan lyset spiller i det, og du får et billede, der aldrig er det samme, som sidste gang du så på det.

Glasset er monteret i en nydelig sortfarvet ramme af træ. Både ramme og glas er håndlavet med omhu og sans for detaljer af Rikke Pape. Billederne laves i forskellige farve og længder, og hvert billede er unikt.

Billedets motiv er to huse i mørke og lyse nuancer nuancer. Farvespillet mellem husenes lyse farve, tagenes sorte og grå nuancer og de hvide vinduesrammerGlasbillede-grå-huse5 og stakit er fantastisk. Som kontrast springer blomsternes dybrøde kronblade i øjnene og giver motivet dybde og liv.

Rikke Papes glasværker er kunststykker, og som altid er der kræset for detaljerne. Læg for eksempel mærke til de fine blomster, der vokser i stakittet.

Den dominerende farve er sort, men billedet kommer først til sin ret, når du betragter det ophængt et sted, hvor lyset kan spille i glasset og de mange farvenuancer. Du vil se, hvordan baggrunden bliver levende, og husenes mange detaljer og nuancer fremstår levende.

Billedet skifter karakter, efter hvordan lyset spiller i det, og du får et billede, der aldrig er det samme, som sidste gang du så på det.

Glasset er monteret i en nydelig sortfarvet ramme af træ. Både ramme og glas er håndlavet med omhu og sans for detaljer af Rikke Pape. Glaskunstlaves i forskellige farve og længder, og hvert billede er unikt.

Din bestilling bliver behandlet så hurtigt som muligt, og varen afsendes som regel inden for 4 hverdagen, efter at bestillingen er modtaget. Du kan betale med kort eller via bankoverførsel. Forsendelse sker med Post Danmark.